Onze diensten

Hulp aan Huis en Beheer op Afstand

PC Hulp aan Huis is – met name – voor particulieren interessant. Heeft u een probleem met uw hardware in huis, dan kunt u ons bellen voor een afspraak.

Denk hierbij aan uw PC of Mac, tablet of smartphone, WiFi of bekabeld netwerk en randapparatuur zoals printers.

In eerste aanleg zal dat vaak betekenen dat wij bij u aan huis komen, om het probleem op te lossen, waarbij dan tevens de ‘Beheer op Afstand’ ingeregeld kan worden, door middel van TeamViewer of AnyDesk.

Dit maakt het makkelijker om toekomstige problemen eventueel op afstand op te lossen. Uiteraard is en blijft zoiets een persoonlijke keuze: hecht u aan fysiek contact, dan komen wij altijd bij u langs als u een beroep op ons doet.

Webdesign

Het is tegenwoordig misschien niet zo moeilijk meer om het bestaan van uw bedrijf of vereniging via het Internet aan de buitenwereld kenbaar te maken.

De manier waarop is echter van doorslaggevend belang voor het succes daarvan.

Een slecht ontworpen, niet vindbare website draagt natuurlijk niks bij aan de invulling van uw doelstelling.

Om met dat laatste te beginnen: voordat er ook maar een pagina geplaatst wordt, wordt eerst met u doorgesproken wat u wenst te bereiken met uw ‘visitekaartje op het Internet’.

Het kan natuurlijk simpel: een paar pagina’s en een contactformulier.

En simpel is niet saai; hooguit minder complex, maar wel professioneel.

Maar het kan ook zijn dat u een webwinkel wilt beginnen, of een gedeeltelijk zelf te beheren / in te richten website wenst, met of zonder een aparte sectie voor uw leden, et cetera.

Een dergelijke, meestal op een CMS gebaseerde website, is weliswaar complexer maar daarom niet per definitie vele malen duurder.

Domeinregistratie & Hosting

Wij kunnen u ook het werk uit handen nemen met betrekking tot de administratie van uw domeinnaam en uw hostingpakket.

Er zijn vele aanbieders van deze dienst en eFeen zoekt voortdurend naar de beste prijs / kwaliteitsverhouding.

De verschillen zijn vaak groot en duurder is niet altijd beter of betrouwbaarder.

Via Cloud86 is er al een webpakket vanaf €1,95 per maand voor het eerste jaar, daarna voor €3,25 per maand.

Dit pakket is geschikt voor “simpele” websites, die voornamelijk als “visitekaartje” fungeren, zoals die van ons.

Voor meer complexe WordPress en zeker WooCommerce websites adviseren wij een zwaarder of – nog beter – een geschikt “managed” pakket te kiezen.

Het voordeel hiervan is dat veel “extra” beheer automatisch wordt geregeld of eenvoudiger is, het nadeel is dat het duurder is dan gewone “non-managed” hosting.

Voor eFeen is deze dienstverlening een extra service voor onze klanten, waar verder geen extra kosten aan verbonden zijn.

U betaalt voor de hosting alleen wat ons in rekening wordt gebracht voor het pakket dat aansluit bij uw wensen.

Promotie

Ook voor andere ’promotionele’ zaken als het ontwerpen van uw logo, nieuwsbrief, visitekaartje, folder of brochure kunt u bij eFeen terecht. U kunt uw eigen materiaal aanleveren, of u vertelt ons uw ideeën en wij ‘vertalen’ dat.

Desgewenst zoeken wij ook nog een drukker met concurrerende tarieven voor u.

Hard- & Software

Hoewel de focus van onze dienstverlening ligt bij het beheer van ICT infrastructuren, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van, of een advies met betrekking tot, hard- en/of software.

U wilt een nieuwe PC of uw huidige opwaarderen met een snellere videokaart of meer geheugen? U wilt uw besturingssysteem herinstalleren of uw versie van Windows upgraden? U wilt extra randapparatuur aanschaffen of een netwerk aanleggen, maar u weet niet precies wat de beste keus is?

eFeen heeft goede contacten met diverse leveranciers, ook voor alternatieven op het gebied van besturingssystemen, applicatie- en antivirussoftware. Neem voor een onafhankelijk advies, ‘second opinion’ of offerte tegen gunstige tarieven dan ook gerust contact met ons op.

Outsourcing

Ook als u (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebt, bijvoorbeeld voor de uitvoering van een project of in de vorm van een ‘stand by’ overeenkomst, bent u bij eFeen aan het goede adres. Door de ruime ervaring op het gebied van het inrichten en het beheer van IT infrastructuren, kunnen wij u op velerlei manieren adviseren en assisteren.